Рогозін про позицію США щодо Північного потоку: Це "демарш людожера"

Віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін

Віце-прем'єр Росії розкритикував позицію США щодо російського проекту Північний потік-2.

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін назвав спроби США перешкоджати будівництву Північного потоку-2 "демаршем людожера, який бажає стати вегетаріанцем".
Раніше дипломатичне джерело в Брюсселі заявило РИА Новости, що США чинять дипломатичний тиск на членів Євросоюзу, щоб не допустити реалізації проекту будівництва газопроводу Північний потік-2. 
"Відмова від Північного потоку, спроба зірвати переговори щодо Південного потоку і так далі - це такий демарш людожера, який хоче стати вегетаріанцем."Не будемо споживати російський газ, взагалі не будемо". Нічого їсти не будемо, ми будемо шпалери жувати. Вони вважають , що якщо ми їм даємо газ, то ми їх ставимо на коліна. Як? Це ж суто комерція", - сказав Рогозін. 
За його словами, причин переживати з приводу того, що Росія раптом "перекриє газ", в іншої сторони немає. 
"Ми ж заробляємо валюту! У нас є багато інших способів їх змусити нас чути і слухати. А газ тут до чого?" - заявив віце-прем'єр РФ. 
Раніше повідомлялося, що міністри енергетики країн ЄС не дали Єврокомісії мандат на переговори з Росією про створення спеціальної юридичної бази щодо газопроводу Північний потік-2.

Related

Події у світі 7733166554778810777

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item