Соцопитування в Одесі: Якщо вибори завтра, то Геннадій Труханов - мер


Результати нещодавно проведеного соціологічного дослідження в Одесі показали, що найбільшим рівнем довіри серед одеситів користується чинна міська влада в особі мера Геннадія Труханова.

Про це сьогодні, 1 червня, під час брифінгу в прес-центрі "Одесит" розповів менеджер проектів Центру соціальних і маркетингових досліджень "СОЦИС" Олександр Чашковський.
Чинний міський голова Одеси Геннадій Труханов, за результатами соціологічного дослідження, яке провели з 5 по 16 травня в Одесі шляхом опитування одеситів, користується найбільшим рівнем довіри серед містян. Всього було опитано близько 2 тисяч жителів Одеси.
"У чинного мера Одеси Геннадія Труханова найвищий рейтинг довіри - понад 60%", -зазначив Олександр Чашковський.
Наступний показник у народного депутата України Сергія Ківалова - йому довіряють 28% респондентів.
Якщо припустити, що вибори Одеського міського голови відбудуться найближчим часом, то, згідно з результатами соціологічного дослідження, більшість одеситів віддали б свої голоси за чинного мера Геннадія Труханова.
"Беззаперечним лідером виборів мера є нинішній мер Геннадій Труханов. За нього б проголосували 43,1% жителів Одеси. Але, знову-таки, якщо говорити про активну електораті - а тут результат Труханова становить понад 60% - то це означає його перемогу вже в першому турі ", -підкреслив дослідник.
Ще одна характерна особливість - різниця між чинним мером та іншими кандидатами. Так, "срібло" у екс-мера Одеси Едуарда Гурвіца. За нього свої голоси готові віддати 4,3% одеситів - тобто, майже в 10 разів менше, ніж за Труханова.
На третьому місці екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі з рейтингом 3,2%.
Незважаючи на активні нападки на адресу міської влади, ще один опонент Геннадія Труханова, скандальний забудовник Аднан Ківан користується довірою ... менше одного відсотка жителів міста - 0,8%.
Щодо виборів партій в Одеську міськраду, то, відповідно до проведеного соцопитуванням, лідерські позиції займає фракція "Довіряй справах", яка на сьогодні є найчисленнішою політичною силою в Одеському міській та обласній радах.
Партійні переваги одеситів виглядають наступним чином: при імітації виборів до місцевих рад більшість була б у партії Геннадія Труханова "Довіряй справам" (52,8%). На другому місці - "Оппоблок" з показником 10,8%, далі йде партія "За життя": їй довіряють 7,2% одеситів.

Related

Суспільство 4969496255627248885

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item