Гужві обрали запобіжний захід


Головному редактору видання "Страна" Ігорю Гужві Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід - тримання під вартою із внесенням застави 544 тис. грн.
Про це під час засідання оголосив суддя.
Обвинувачений перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Його зобов'язали здати необхідні документи для виїзду закордон, з'являтися на першу вимогу слідчого.
Гужва заявив, що буде оскаржувати рішення про запобіжний захід.
"Прокуратура вважає розмір застави недостатнім. Обгрунтовують тим, що обвинувачений фігурував у іншій справі, де також була визначена сума застави в 1 млн грн. Але він не повідомив орган досудового розслідування про зміну місця проживання та виїзд закордон", - сказала після засідання речниця столичної прокуратури Надія Максимець.
Ігоря Гужву затримали в ніч на п'ятницю офісі Страна.ua. Його підозрюють у вимаганні $ 20 тис. за нерозміщення компроментуючих матеріалів на чинного політика та в несплаті податків у особливо великих розмірах. Затримали при отриманні половини зазначеної суми. Сам він заявив, що обшук в редакції видання та його затримання - "спланована провокація". Адвокат Гужви, екс-міністр юстиції Олена Лукаш назвала обшук, який проходив в офісі видання, незаконним.

Related

Гаряча новина 450985306241295448

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item