На Волині вилучили "чорну касу" митників

Правоохоронці вилучили "чорну касу" волинських митників

Прокуратура в ході обшуків вилучила "чорну касу" волинської митниці.

Прокуратура в ході обшуків вилучила "чорну касу" волинської митниці в сумі 90 тисяч доларів і 290 тисяч гривень. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, співробітники прокуратури Волинської області спільно з УЗЕ області в рамках розслідування кримінального провадження за фактом системного зловживання посадовими особами обласної митниці провели обшуки в приміщенні одного з суб'єктів підприємницької діяльності та за місцем проживання його керівника.
"Виявлено та вилучено "чорну касу" митниці в сумі 90 тисяч доларів і 290 тисяч гривень, документи, що засвідчують незаконне походження зазначених коштів, отриманих в результаті контрабандного переміщення транспорту і товарів, 11 тонн не облікованого спирту, лінію з несанкціонованого виробництва підакцизних товарів, значну кількість неврахованої деревини", - написав Луценко.

Нагадаємо, раніше слідчі військової прокуратури затримали заступника начальника Львівської митниці на хабарі в 40 тисяч доларів.

Related

Гаряча новина 5325835139848773573

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item