У Рівненській області знову стріляли через бурштин

Наслідки зіткнень поліції і старателів

Під час сутичок постраждали троє поліцейських спецпідрозділу Черкаської області.

У Рівненській області сталося зіткнення між учасниками незаконного видобутку бурштину та поліцейськими, у результаті якого постраждали троє правоохоронців, пошкоджені два службових авто, повідомили в поліції Рівненської області.
17 червня близько 4:00 поліцейські виявили факт незаконного видобутку бурштину та вилучили дві мотопомпи у старателів.
"Щоб перешкодити документуванню злочину і вилученню мотопомп, більше сотні невідомих спиляли дерева, якими перекрили рух 10 правоохоронців. Під час зіткнення постраждали троє поліцейських спецпідрозділу Черкаської області. Поліцейські з тілесними ушкодженнями у вигляді численних забоїв, синців і травм голови госпіталізовані до лікарні", - повідомили у поліції.
Відзначається, що старателі мали при собі зброю, оскільки з їхнього боку неодноразово лунали звуки, схожі на постріли.
"Щоб припинити правопорушення, поліцейські здійснили попереджувальні постріли в повітря. Близько 8:00 до Рокитнівської райлікарні звернулися 22-річний житель с. Вежиця і 28-річний житель Старого Села з вогнепальними пораненнями ніг дробом. За словами потерпілих, вони отримали поранення під час конфлікту із правоохоронними органами", - відзначили в поліції.
Досудові розслідування розпочато за фактом опору працівникам міліції, погроз і насильства щодо працівника правоохоронного органу, умисного пошкодження майна працівника правоохоронного органу та за порушення правил охорони або використання надр.
Нагадаємо, що раніше в Рівненській області правоохоронці вилучили понад 110 кілограмів бурштину, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Related

Події в Україні 3853494086360887480

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item