В мережі з'явилося фото будинку найбагатшого в Україні прокурора


Старший слідчий з особливо важливих справ Департаменту спеціальних розслідувань Юрій Кривобок володіє будинком площею 1827 кв. м в елітному селі Плюти під Києвом.
Про це повідомляє Просуд.
Будинок розташований на 6-ти земельних ділянках, які також знаходяться у власності Кривобока. Загальна площа землі під будинком - 86 соток.
На фото будинку можна побачити, що паркан повністю перегороджує доступ до річки - цим він порушує законодавство, яке гарантує право безперешкодного доступу до водойм.
Часто саме прокуратура розглядає звернення громадян з приводу незаконної забудови прибережних територій. Виникає тоді логічне запитання, як представники прокуратури можуть боротися з незаконними забудовами, якщо самі ж прокурори порушують законодавство? - відзначають в Просуді.
Крім цього, сім'я Кривобока має ще кілька будинків в курортних зонах України: в Криму, в Карпатах і в Одесі. Один з них розташований в окупованому Криму, а саме в с. Мигдальне, що неподалік м. Судак. Крім того, нерухомістю в Криму має його батько і дружина.

Related

Суспільство 8128943653028361611

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item