Смертельне побачення: зниклу жінку знайшли закопаною у полі

Зниклу в травні 40-річну одеситку знайшли. Жінку жорстоко вбили і закопали в полі в Біляївському районі Одещини. Правоохоронці вже затримали двох підозрюваних.

Зниклу в травні 40-річну одеситку жорстоко вбили і закопали в полі
За словами начальника ГУ Нацполіціі Одеської області Дмитра Головіна, вони скоїли вбивство з метою пограбування, а потім позбулися тіла.
"В травні в Одесі зникла дівчина 1977 р. н., яка виїхала на побачення на власному автомобілі та зникла. Сьогодні можу уже з впевненістю сказати, що злочин розкрито. Що хочу ще сказати, дівчата, будьте особливо обережні, заводячи знайомства через соцмережі чи через відповідні сайти знайомств. На жаль, це досить небезпечно в наш час", - сказав Головін.
Автор: Facebook Дмитра Головіна
Зниклу в травні 40-річну одеситку  жорстоко вбили і закопали   в полі
Зниклу в травні 40-річну одеситку жорстоко вбили і закопали в полі
Мова йде про Тетяну Лисиціну, повідомляє 7 канал. Одеситка пропала ще 27 травня. У той день вона вийшла з дому і поїхала на своєму автомобілі Hyundai Getz. Про її подальшу долю досі не було ніякої інформації. Ще тоді рідні Тетяни запідозрили, що з нею сталася трагедія. Слідство за даним фактом триває.
Поліція повідомила шокуючі подробиці вбивства подружжя Ольги та Віталія Зубенків із Києва. Чоловіка забили до смерті, на тілі жінки виявили ножові поранення. Обох закопали на території покинутої ферми у селі Шаповалівка Борзнянського району на Чернігівщині. У вбивстві поліція підозрює уродженця Чернігівщини та його знайому. Представлялися магами та обіцяли вилікувати подружжя від безпліддя.

Related

Гаряча новина 2673669191934564483

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item