Кремль планував звалити наше вбивство на владу України - Осмаєв


У кілера Артура Курмакаєва було завдання звалити вбивство Адама Осмаєва на українську владу.
Про це повідомив сам Осмаєв, передає "Цензор.НЕТ".
"У мене є підозра така, що йому важливо було зібрати певну інформацію. 80% запитань, які він нам ставив, були провокаційні щодо України. Він постійно хотів вивести нас на критику України. Він, до того ж, намагався нас переконати, що ми тут - розмінна монета для влади України. Ми сміялися і говорили, що не може бути такого, що ми не відчуваємо таких моментів. Він сказав: "Вони (влада України - ред.) дуже добре вміють прикидатися, а потім, в потрібний момент, як тільки потеплішають відносини з Росією, Адама зроблять розмінною монетою". Він, коли записував відеоінтерв'ю, постійно запитував: розкажіть про корупцію, чому ніяк не вдається перемогти корупцію ... Вимагав від нас під запис жорсткої критики України. Але у нього це не виходило, тому що ми вважаємо, що в розвитку України є позитивна динаміка, ми бачимо позитивні зміни", - розповів він.
Також Осмаєв заявив, що у Кремля є списки осіб, вбивство яких може дестабілізувати ситуацію в Україні. Павло Шеремет і Денис Вороненков були такими персонами.
"У них є списки, це вже відомо. Кого можуть дістати - ліквідують. Війна йде, розумієте. Це тут в Києві так, спокійно, а на Донбасі - стріляють, вибухають САУ, вбивають, розриває на частини солдат. А тут йде інша війна. Всі активні проукраїнські сили сьогодні перші на лінії вогню. Так само, як наші солдати на фронті, так і тут, у тилу, всі проукраїнські активні сили - вони перші. Кого можуть, того дістають. Війна", - додав він.
1 червня в Києві кілер намагався вбити чеченських добровольців Аміну Окуєву і Адама Осмаєва. Він підстрелив Осмаєва, його дружина Окуєва відкрила вогонь і поранила стрілка.
За даними ЗМІ, людина, яка намагалася застрелити Осмаєва, є кілером із прізвиськом "Дінго", який убив охоронця президента Чечні Рамзана Кадирова.

Related

Суспільство 8608455496063337848

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item