"Заснув за кермом, і летів по вулиці" - підприємця, який переїхав двох дітей, взяли під варту


Підприємця, який переїхав двох дітей у селищі Народичі на Житомирщині, взяли під варту. Чоловік сів за кермо на підпитку. Експертиза показала в його крові 2,2 проміле алкоголю, що вдесятеро перевищує норму.
"Водій перевищив дозволену швидкість, не впорався з керуванням та в'їхав у дрова. Потім - у дітей, які рухалися йому назустріч", - розповіла кореспондентові керівник відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.
Того дня двоє двоюрідних братів - 3-річний Олександр Кучер та 6-річний Павло Номержицький гралися біля свого будинку. Підприємець Іван Івасенко, який збив дітей — їхній сусід. Молодший хлопчик отримав черепно-мозкову травму. Старший опинився під колесами авто, помер на руках у медиків. Місцеві розповідають, водій заснув за кермом.
"Кажуть, заснув за кермом, натис педаль газу і летів по вулиці. Тому збив дітей. Коли його витягли з кабіни — він нічого не розумів", - розповідає місцева мешканка, не називається.
Олександр Кучер проходить лікування в дитячій обласній лікарні. Павла Номержицького поховали 26 червня. Водієві за скоєне загрожує до 8 років в'язниці.
25 червня у селищі Народичі на Житомирщині сталася смертельна ДТП. П'яний підприємець за кермом мікроавтобуса Volkswagen збив двох хлопчиків 6 та 3 років. Старший від отриманих травм помер у лікарні.

Related

Гаряча новина 4893160257208931436

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item