Аваков: Ланцюжок замаху на Осмаєва веде до "деяких лідерів РФ"

За словами Авакова, всіх деталей він розкрити поки не може
Глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що слід від замаху на добровольця Адама Осмаєва веде до російських політиків.
Про це він сказав під час своєї робочої поїздки до Одеси.
"Суспільство зрозуміє всі деталі, коли справа опиниться в суді. Є деякі нюанси, які ми не можемо коментувати. Однак мотиви злочину, суть злочину, порядок його виконання, довжелезний ланцюжок, що веде до деяких лідерів РФ, у нас зафіксовано. Нічого більшого поки сказати не можу", - заявив він.


Раніше народний депутат Антон Геращенко заявив, що затриманим кілером є агент російських спецслужб, який був направлений в Україну у лютому 2016 року під ім'ям Олександр Дакар.
У свою чергу ЗМІ повідомили, що його справжнє ім'я Артур Денісултанов-Курмакаєв на прізвисько Дінго, і він є одним з кілерів глави Чечні Рамзана Кадирова.

Нагадаємо, 1 червня на Подолі в Києві стався замах на учасників АТО, подружжя Адама Осмаєва і Аміну Окуєву.
Згідно з наявною інформацією, нападник вистрілив Осмаєву в груди, після чого його дружина вогнем у відповідь поранила кілера.
Поліція розглядає як основну версію злочину - патріотичну позицію подружжя.
Речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко повідомив, що у стрілка виявили закордонний паспорт громадянина України. Також наголошується, що він прибув в Україну з Брянської області (Росія).

Related

Гаряча новина 6151071648044186198

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item