Проти голови сільради на околицях Києва поліція порушила справу через будівництво цвинтаря

Жителі Тарасівки протестують проти кладовища, оскільки це рішення з ними ніхто не узгоджував
Національна поліція розслідує виділення майже 10 гектарів землі у селі Тарасівка (передмістя Києва) та відкрила справу проти місцевого сільського голови Володимира Сизона.
Таку відповідь отримали мешканці Тарасівки від Нацполіції, повідомляє Громадське.
З цієї відповіді встановлено, що поліція підозрює Созона у службовому недбальстві за статтею 367 ч.1 Кримінального кодексу України.
Раніше видання опублікувало розслідування про кладовище у Тарасівці. Журналісти з’ясували, що всі три організації, які за документами є будівельниками або розпорядниками майбутнього кладовища, пов’язані з однією особою – Віталієм Мисаком.

Сільський голова Тарасівки Володимир Созон, який на цій посаді з 1994 року, намагається реалізувати проект з початку 2000-их.
4 липня минулого року влада Тарасівки надіслала заявку в Державну архітектурно-будівельну інспекцію Київщини про початок будівництва, з 1 серпня 2016 року на території майбутнього цвинтаря почалося будівництво. У ДАБІ відповіли, що заявок від Тарасівки не отримували.
Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про притягнення до кримінальної відповідальності позафракційного народного депутата Олеся Довгого в рамках кримінального провадження щодо незаконного виділення ділянок на Жуковому острові в Києві в 2007-2009 роках.

Related

Суспільство 2641407693070281143

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item