"Розроблено законопроект" - Порошенко відреагував на завершення АТО


Українським військовим треба надати всі можливості у протидії російській агресії.
Про це заявив президент Петро Порошенко журналістам у місті Покровськ на Донеччині, пише сайт глави держави.
"Якщо ми скасуємо АТО і в той же час не надамо військовим права діяти адекватно в умовах агресії - залишимо Україну беззахисною", - сказав він, відповідаючи на запитання про можливість скасування АТО та запровадження воєнного стану.
Порошенко розповів, що доручив розробити законопроект щодо реінтеграції Донбасу, який передбачатиме низку заходів із повернення окупованих територій.
"За моїм дорученням було розроблено проект законодавчого акту, який називається "Про реінтеграцію окупованих територій Донбасу України". Він охоплює цілу низку заходів і кроків, які треба буде здійснити для забезпечення реінтеграції, для визначення правового режиму", - заявив він.
Президент підкреслив, що ключовою позицією є реінтеграція цих територій.
За його словами, у підготовці законопроекту беруть участь експерти, народні депутати. Крім того, законопроект базується на умовах, які закріплені у Мінських домовленостях.
Порошенко також наголосив на продовженні політики санкцій по відношенню до Росії-агресора.
13 червня секретар РНБО Олександр Турчинов сказав, що потрібно завершити антитерористичну операцію і перейти до нового формату захисту країни від гібридної війни з РФ.

Related

Політика 2655460556825955225

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item