В Ірландії поліція заарештувала двох людей у справі про теракт в Лондоні

Перший із затриманих був звільнений без пред'явлення звинувачень, другого допитують у Вексфорді
Ірландські правоохоронці затримали двох підозрюваних у зв'язку з терактом в Лондоні, повідомляє Reuters.
Ірландська поліція заявила, що заарештувала двох чоловіків приблизно 30 років. Перший із затриманих був звільнений без пред'явлення звинувачень. Другого допитують у Вексфорді, на південному сході Ірландії.
Місцеві ЗМІ повідомили, що обидва чоловіки підозрюються у використанні документів, пов'язаних з Рашидом Редуаном, одним із трьох лондонських терористів.
Як заявив у понеділок прем'єр-міністр Ірландії Енда Кенні, 30-річний Редуан жив в Ірландії протягом деякого часу, але не привертав увагу поліції.
Міністр юстиції Ірландії Френсіс Фіцджеральд сказав, що поліцейські сили країни перебувають у безпосередньому контакті з британськими спецслужбами з приводу розслідування лондонського теракту.
Як повідомлялося, в перший день після теракту було затримано 12 осіб, але в підсумку після перевірки всі були відпущені без пред'явлення звинувачень.
Нагадаємо, лондонська поліція повідомила про три різних інциденти у столиці Великобританії, що трапилися в ніч на 4 червня на Лондонському мосту, ринку району Боро та районі Воксхолл. Інциденти на Лондонському мосту і на ринку Боро поліція оголосила терористичними актами. Операція в Воксхоллі не пов'язана з двома попередніми терактами. У результаті події загинуло 7 осіб.
Відповідальність за теракт взяли на себе бойовики Ісламського держави.

Related

Гаряча новина 4244705559349318178

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item