День РФ: таємні святкування у львівському Генконсульстві


Більше двох десятків осіб за запрошенням прибули сьогодні, у день РФ у львівське Генконсульство. Повідомив кореспондент IA ZIK.
За кілька гоидн до цього, у телефонній розмові, журналістів у Генконсульстві Росії у Львові запевнили, що не планують жодних заходів з нагоди відзначення цього дня.







"У нас сегодня обычный рабочий день. Никаких мероприятий не предусмотрено", – заявив працівник Генконсульства.
Згодом стало зрозуміло, що у Генконсульства сьогодні вихідний день. А близько 14.00 сюди прибували запрошені на святкові збори.
Журналісти нарахували понад 20 осіб. Серед гостей консульства упізнали голову Львівської міської ради ветеранів Організації ветеранів України Олександра Грубого, керівника Львівської міської ГО "Русское общество им. А.Пушкина" Альберта Астахова, журналіста місцевого російського видання Сидорова.
Представники "русского мира" спілкувалися з журналістами дуже неохоче. Одна із запрошених повідомила охоронцям Генконсульства, що йде на збори. Інші пояснювали журналістам, що йдуть у своїх справах. Один із візитерів навіть заявив, що прибув у Генконсультво РФ, бо хоче їхати до Європи.
Один із прибулих представився росіянином і повідомив, що запрошений на святкування. Ще інший відмахнувся: "Это не ваше дело, зачем я сюда пришел".
12 червня – у відзначення дня РФ – росіяни вийшли на антикорупційні мітинги. Силовики традиційно затримують учасників акцій протесту. Мітинги відбулися на Далекому Сході і в Сибіру.

Related

Події в Україні 7307596706402613496

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item