Путін: Відносини зі США найгірші з холодної війни

Путін заявив, що нинішні відносини між Росією і США найгірші із часів холодної війни

Підвалини взаємного співробітництва розхитані, констатував російський президент.

 
Президент Росії Володимир Путін заявив, що відносини між Росією і США знаходяться на найнижчій точці від часів холодної війни, передає РІА Новини.
 
За його словами, Вашингтон і Москва підтримують діалог на різних міжнародних майданчиках - ООН чи G20, проте фундамент взаємної співпраці вже немонолітний.
 
Путін заявив, що ситуація, коли згортаються контакти, не влаштовує ані російський, ані американський бізнес. Він зазначив, що міцні двосторонні торговельні зв'язки можуть гарантувати наявність страхувальної сітки для захисту від коливань у політичній кон'юнктурі.
 
Російський президент зазначив, що Москва продовжить діалог з президентом США Дональдом Трампом для нормалізації двосторонніх відносин. Однак для цього, за словами Путіна, Вашингтону потрібна буде політична воля.
 
"Але щоб домогтися успіху, потрібні серйозні зусилля з обох сторін, буде потрібна політична воля, готовність до вирішення питань, що містять взаємний практичний інтерес", - підкреслив Путін.
 
На початку цього місяця Росія звинуватила США в зацикленості на холодній війні, а прес-секретар російського президента в березні заявив, що відносини Росії і США зараз гірші, ніж за часів холодної війни.
 
Раніше також глава російського МЗС Сергій Лавров заявив, що холодна війна не закінчилася.

Related

Події у світі 4221641138443469101

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item