Блокаду не можна скасовувати по причині того, що українці втратять роботу - Штаб блокади


У "Штабі блокади торгівлі з окупантами" заявили про намір відновити активні дії.
Про це учасники цієї організації, яка складається з ветеранів добровольчих батальйонів, повідомили в п'ятницю, 16 червня, на прес-конференції, передають "Українські новини".
Причиною таких дій вони називають невиконання владою своїх вимог щодо активізації процесу-звільнення військовополонених, торгівлі з Російською Федерацією і тимчасово непідконтрольними регіонами ОРДЛО.
В даний момент ініціатори блокади головною своєю метою називають припинення поставок в Україну російського вугілля.
"Наша держава не докладає ніяких зусиль, щоб захистити нашу країну. Значить ми зобов'язані захистити її. Так, ми зобов'язані блокувати роботу російських підприємств", - заявив один з активістів Штабу Анатолій Виногродський.
В той же час Виногродський зазначив, що блокаду не можна скасовувати по причині того, що українці втратять роботу.
"Так, може бути, ми втратимо місця українських робітників. І тут держава має зайнятися цими людьми. Це – безпосередній обов'язок держави для захисту незалежності України", - прокоментував Анатолій Виногродський.
Протистояння між блокадниками та владою загрожує Україні більше, ніж агресія з боку Росії. Про це на прес-конференції "Торговельна блокада" Донбасу: втрати чи здобутки?" сказав Володимир Горбулін, директор Інституту, академік НАН України.

Related

Події в Україні 2052910421447870278

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item