Прикордонник підкинув дівчині наркотики, а потім освідчився


Оксана Тичковська із села Рівне Любомльського району Волині навчається у польському Вроцлаві.

Коли дізналася, що її коханий Юрій Петрук після закінчення академії Дежприкордонслужби отримав направлення у Харків, поїхала його привітати і провести. Але в Україну потрапила з пригодами. Розповідає "Район.Любомль".
Затримали дівчину на прикордонному пункті "Ягодин": на машину зреагувала вівчарка. Автівку відправили на детальний огляд. У автівці знайшли два великих пакунки з білим порошком і ще "кілька таблеток, заборонених для ввезення в Україну". Спеціалісти, які оглянули знахідку, припустили, що це амфетамін або героїн. Оксану Тичковську попередили, що за контрабанду наркотичних речовин їй може загрожувати тюремне ув'язнення терміном від 3 до 6 років. Дівчина свою причетність до знахідки заперечувала та запевняла, що не перевозила нічого забороненого.
Кульмінацією історії стала поява на місці події нареченого Оксани, прикордонника Юрія Петрука. З'ясувалось, що історія із контрабандою була його розіграшем, а біла речовина у пакунках - цукрова пудра.
Чоловік із 101 червоною трояндою підійшов до дівчини та освідчився їй. Здивована наречена, зі сльозами на очах, прийняла пропозицію вийти заміж та відповіла "так".
"Ми зустрічаємося 6 років. За цей час я зрозумів, що моє життя без тебе марне, – хлопець вручив дівчині квіти і, ставши на коліно, запитав: – Ти вийдеш за мене заміж?"
Під бурхливі оплески працівників митниці Юрій одягнув обручку коханій.
Сценарій-розіграш молодий прикордонник-лейтенант Юрій придумав разом із другом Михайлом Федонюком. Вони довго думали, як це зробити, і тут на допомогу прийшла Державна прикордонна служба.
Боєць АТО 2 тижні репетирував, як на протезі стати на коліно перед коханою.

Related

Суспільство 4664430716536812198

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item