Влада примусово зганяє людей - Корнацький


Закон України "Про добровільне об'єднання територіальних громад" запроваджує в країні процес, який співставний з примусовою колективізацією 30-х років минулого століття.
Про це  заявив народний депутат Аркадій Корнацький, автор законопроекту №5535-1 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення".
"Закон "Про добровільне об'єднання територіальних громад" начебто доповнює Конституцію України і дає більше можливостей для об'єднання, - каже народний депутат. - І на що це все перетворили? На кампанію примусового згону докупи, на знищення сільрад, на знищення участі людей в органах влади. Перетворили на кампанію, яка співставна з колективізацією 30-х років минулого століття".
У Закон "Про добровільне об'єднання територіальних громад" депутати вносять зміни і поправки.
"Навіть нікого не питають, - обурюється нардеп. - Знищують сільради і створюють об'єднані громади. Фейкові, липові, штучні. Бо не буває ніяких об'єднаних громад і бути не може. Громади формуються століттями або принаймні десятиліттями. Є у нас сільські, селищні, міські громади. Тобто - спільноти людей, які сформувались природним чином".

Related

Суспільство 1056370567081299605

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item