Порошенко анонсував нові угоди з США, в тому числі по обороні і енергетиці

США і Україна в найближчі місяці підпишуть важливі угоди - Порошенко
У найближчі два-три місяці Україну відвідають ключові чиновники адміністрації президента США, в результаті чого між країнами будуть підписані угоди з оборонного і військово-технічного співробітництва, заявив український лідер Петро Порошенко.
"Найближчим часом Україну відвідають кілька ключових членів нової президентської адміністрації, кілька міністрів. І будуть підписані дуже важливі угоди. В тому числі і угоди з оборонного співробітництва, включаючи угоду про оборонні закупівлі і угоду про військово-технічне співробітництво", - цитує виступ Порошенка за підсумками візиту до Вашингтона Інтерфакс-Україна.
Крім того, очікується нова співпраця між Україною і США в економічній сфері і в сфері енергетики, в тому числі і закупку в Штатів вугілля.
За його словами, сторони також готуються до розширення співпраці з американськими - експортно-імпортним банком і агентством OPIC (Корпорація приватних закордонних інвестицій, Overseas Private Investment Corporation) з приводу підтримки американських інвестицій в економіку України.
Нагадаємо, протягом 19-20 червня триває візит президента України до Вашингтона. Він уже провів зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, держсекретарем США Рексом Тіллерсона, главою Пентагону Джеймс Меттіс, міністром енергетики США Ріком Перрі та багатьма іншими.

Related

Події у світі 8380299578697916429

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item