Сенат США проголосував за нові та посилення чинних санкцій проти Росії

Також президента США позбавили можливості скасовувати санкції
У середу, 14 червня, Сенат США схвалив Закон про протидію російському впливу в Європі і Євразії від 2017 року, який посилює та вводить нові обмеження, націлені на російських чиновників та бізнес.
Окрім того, рішення ускладнює процедуру зняття санкцій для президента США, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Резюмуючи, поправка М.Крейпо, Ш.Брауна, Б.Коркера, Б.Кардін виконує чотири завдання: вона підсилює і розширює чинні санкції проти Росії, вона створює нові санкції проти Росії, вона переводить Конгрес на більш високий рівень, ніж раніше, формуючи механізм, завдяки якому скасування санкцій проти РФ буде можливо лише в разі, якщо за цей крок проголосує Конгрес. Крім того, вона підвищує можливості Мінфіну фіксувати незаконне фінансування, включаючи незаконні фінансові потоки, пов'язані з Росією ", - заявив голова банківського комітету, виступаючи в сенаті.
Під нові санкції США потрапили компанії з ключових для російської економіки секторів: енергетичного, банківського, металургії, гірничодобувних підприємств.
Нові поправки в Сенаті підтримали представники обох партій.
В той же час держсекретар США Рекс Тіллерсон вважає, що двопартійний консенсус в Сенаті США щодо посилення санкцій проти РФ загрожує закриттям каналів комунікації з Москвою.

Related

Події у світі 2647243132011258467

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item