У Польщі вбили громадянку України


Тіло 26-річної жінки виявили у водоймі.

 
У неділю, 18 червня, на території Польщі у водоймі в с. Бродзиці в Люблінському воєводстві було знайдене тіло громадянки України зі слідами насильницької смерті. Про це пише Волинська газета.
 
За інформацією видання, убитою є мешканка Ковеля (Волинська обл.) 26-річна Світлана Нестерук. У Польщі вона нібито продавала цигарки. В Україні в неї залишилася сім'я, в тому числі п'ятирічна донька.
 
Як повідомив генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк, диппредставництво про інцидент дізналося від чоловіка зниклої жінки, а не від польських правоохоронців.
 
"Я особисто тримаю цю справу на особливому контролі і запевняю, що українські дипломати зроблять усе необхідне, щоб отримати офіційну відповідь про загибель молодої громадянки України. Я особисто і наші співробітники також вживатимуть достатніх заходів для вирішення всіх інших питань, пов'язаних із цією справою", - заявив Павлюк.
 
Як повідомлялось, минулої осені в польському містечку Констанцин-Єзерна на вечірці зарізали 44-річного українця. За фактом злочину було затримано чотирьох осіб - троє українців і поляк.

Related

Гаряча новина 2537446390534225099

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item