У Києві затримали жінку, яка привезла із Запоріжжя велику партію метадону

Поліція оцінила суму товару на "чорному ринку" в 200 тисяч гривень
У неділю, 11 червня, у Дарницькому районі Києва, співробітники управління протидії наркозлочинності Києва виявили під час обшуку в жінки більше сотні згортків із забороненим препаратом метадон.
У відділі комунікації поліції Києва повідомили, що жінка привезла наркотичну речовину до Києва із Запоріжжя та збиралася продавати її за допомогою закладок.
"Оперативники недалеко від станції метро "Харківська" у Дарницькому районі столиці під час поверхневого огляду виявили у жінки більше сотні згортків з речовиною білого кольору. Загальна вартість вилучених заборонених речовин на "чорному" ринку складає понад 200 тис. грн", - повідомили в поліції.
Слідчим відділом Дарницького управління поліції ГУ Нацполіції у Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) КК України.
Затриманій може загрожувати до восьми років ув'язнення.
Нагадаємо, 21 березня київська прокуратура, поліція та Служба безпеки України викрили трьох жителів Броварів, які збували наркотичні засоби на території Подільського району Києва.
За результатами проведених обшуків за місцем проживання зловмисників і в автомобілі одного з фігурантів, виявлено більше 1 кг метадону, орієнтовна вартість якого становить близько 50 тис. доларів, а також вогнепальну зброю.

Related

Гаряча новина 5384111648703752998

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item