Штайман: Если убрать с политикума прокремлёвские притоны, то проекты пропутинской пропаганды в стране закроются автоматически


Червоненко, Рабинович, Герман, Савченко – всі ці політики ведуть передачі на «newsone». Зараз це стало дико популярно і часто коробить журналістів, але чомусь на поток поставили лише в «newsone». 
Їх випуски – це повторення тез російської пропаганди, в тому чи іншому вигляді, з косметичними правками і під соусом ідейних опозиціонерів. Гужва без 5-ти хвилин такий же самий гібрид журналіста й політика, Казанський нагадав про це агіткою опоблоку з фейсом Гужви, від якого балотувався цей «чесний журналіст». Для них типу журналістська діяльність давно перетворилась на прикриття і спосіб захисту.
То як буде реагувати журналістські спільнота у разі відкриття кримінальних проваджень чи обшуків у таких персонажів? Вони ж сходу заволають, що це тиск і наступ на свободу слова через їх «критичні» передачі на «newsone».
Потім набіжать підрота типу шарія і гужви, плачами і «розслідуваннями» легітимізують цю точку зору, а наша журналістська спільнота буде м’ятись і зважувати всі аргументи? Відволікатиметься на зовнішню мішуру й демагогію замість чітких оцінок «колег»? Сьогодні бачив адекватну позицію лише у кількох журналістів і це фейспалм.
Джерело: Роман Кулик
Штайман: Если убрать с политикума прокремлёвские притоны (савченков, рабиновичей, мураевых, бойков, вилкулов, шуфричей, ляшков), то проекты пропутинской пропаганды в стране закроются автоматически. Это старая и проверенная формула: "Рыба всегда гниёт с головы". Кто-то из них идейный фанатик Кремля, кто-то гопник, которого устраивает хаос в стране, чтоб продолжать грабить страну в безбожных объёмах, кто-то сидит на газовой трубе, кто-то имеет бизнес в РФ, кто-то таким образом хорошо зарабатывает себе на пропитание, кто-то очень хорошо подымается на бизнесе "на крови". Они все очень хорошо дополняют друг друга и подставляют плечо друг дружке в трудную минуту - это и есть верхушка айсберга коррупционной системы. 
Только удалив эту верхушку, можно говорить о борьбе с коррупционной системой, а всё остальное, что нам показывают о борьбе с коррупцией, - бессмысленные картинки, которые служат за "замыливания" глаз или для "построения неугодных" самой системе: "если ты не с нами, то сделаем тебя коррупционером!"
Штайман Изя Абрамович

Related

Події в Україні 9173148510524515065

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item