Міністр юстиції США виступить перед Сенатом у справі про зв'язки Трампа з РФ

Джеф Сешнс
Генпрокурор і міністр юстиції США Джеф Сешнс у вівторок, 13 червня, дасть свідчення перед сенатським комітетом з розвідки, який займається розслідуванням передбачуваного втручання Росії у вибори президента США, повідомляє телеканал NBC у своєму Twitter.
Також телеканал опублікував текст листа, в якому Сешнс повідомляє про це сенатора Річарда Шелбі.
"У світлі повідомлень, що стосуються недавнього виступу пана Комі у сенатському комітеті по розвідці, важливо, щоб у мене була можливість поговорити про ці питання на відповідному майданчику. Комітет з розвідки сенату США є найбільш відповідним майданчиком для таких питань, оскільки він проводить розслідування та має доступ до секретної інформації", - йдеться в листі Сешнса.


Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що готовий під присягою дати свою версію щодо змісту розмов з екс-директором ФБР Джеймсом Комі.
Трамп також заявив, що деякі свідчення Комі, озвучені перед розвідувальним комітетом Сенату США, не відповідають дійсності.
Нагадаємо, що 8 червня екс-директор ФБР Джеймс Комі дав свідчення в комітеті Сенату з розвідки щодо втручання Росії у вибори президента США. За словами Комі, ніхто з посадових осіб США не просив його припинити розслідування про російське втручання у вибори.
Коментуючи своє звільнення Комі заявив, що адміністрація президента Дональда Трампа намагалася очорнити його і ФБР, заявивши, що "в бюро панує хаос".
У свою чергу, адвокат Трампа Марк Касовиц за підсумками слухань у Сенаті заявив, що Комі побічно підтвердив, що був джерелом витоку інформації в ЗМІ.

Related

Події у світі 8821640444352127159

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item