Українець раптово помер на турецькому курорті


В турецькому місті Кемер під час відпочинку з дружиною в одному з п'ятизіркових готелів помер громадянин України 58-річний Степан Двірничук.
Вранці чоловік разом із дружиною Домкою вийшов на пляж при готелі. А через деякий час рятувальник побачив, що чоловік втратив свідомість та плаває на поверхні води за 50 м від берега.
До приїзду "швидкої" чоловікові надавав допомогу рятувальник та один з гостей готелю, який виявився медиком. Не зважаючи на комплекс реанімаційних заходів, врятувати життя Степанові Двірничуку не вдалося, пише newsturk.ru.
Зі слів дружини загиблого, чоловік мав проблеми із серцем. У нього міг статися серцевий напад.
Тіло Степана Двірничука відправили до Анталії для проведення судово-медичної експертизи, після чого його літаком доправлять до України.
Під час відпочинку у Туреччині раптово померла онука нафтового магната з Волині Сергія Ковальчука — 8 річна Ольга. Вона разом із батьками відпочивала у готелі селища Кириш неподалік від Кемера. Коли дитині стало погано — її відвезли у лікарню в Кемер, а потім терміново доставили в приватний госпіталь в Анталію, проте врятувати дівчинку не вдалося.

Related

Суспільство 5649729901720691801

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item