Мешканці ОРДЛО та Криму зможуть отримати біометричні паспорти після cпецперевірки

Для отримання біометричних паспортів потрібно надати додаткові документи
Громадяни України, які мають прописку в окремих районах Донецької та Луганської областей та Криму, зможуть отримати біометричні закордонні паспорти лише після додаткової спецперевірки, повідомив прес-секретар держпідприємства Документ Володимир Поліщук.
"Певну кількість документів було загублено під час подій, які там відбуваються, немає можливості ідентифікувати особу по формі №1. Є постанова Кабміну, яка рекомендує проводити додаткову ідентифікацію", - сказав він в ефірі Еспресо.TV.
За словами Поліщука, окрім стандартного пакету документів (закордонний паспорт, паспорт громадянина України, ідентифікаційний код), необхідно надати додаткові документи для підтвердження особи, зокрема, свідоцтво про народження, військовий квиток або інші документи.
"Проводиться додаткова ідентифікація через інші органи влади і видається закордонний біометричний паспорт", - пояснив речник ДП Документ.
Нагадаємо, що в Україні спостерігається бум на видачу закордонних паспортів з електронним носієм інформації через те, що з 11 червня Європейський Союз скасував візові вимоги для українців. Безвізовий в’їзд до країн ЄС можливий лише за біометричними паспортами.

Related

Події в Україні 7104118193558220555

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item