На Харківщині 13 українців прагли потрапити до РФ


Українців затримували зі стріляниною.

 
У Харківській області прикордонники затримали 13 українців під час спроби незаконно перетнути кордон із Росією. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в суботу, 29 липня.

За даними прикордонників, вночі в рамках проведення спільної прикордонної операції "Кордон-2017" у напрямку населених пунктів Охрімівка (Україна) - Красне (Російська Федерація) за допомогою тепловізора було виявлено два невідомих транспортних засоби, що рухалися до кордону.
 
За три метри від держкордону правоохоронці затримали один УАЗ, в якому було 12 українців. Друге авто, УАЗ Патріот, спробувало сховатися, але після декількох попереджувальних пострілів за 30 метрів від державного кордону зупинилося. Водій також був затриманий.
 
"Всі затримані виявилися громадянами України, жителями Харківської області Вовчанського району. Зараз вони затримані в адміністративному порядку для складання документів про спробу незаконного перетину державного кордону України", - повідомили прикордонники.
 
Нагадаємо, нещодавно в Чорнобильській зоні затримали 20-річного росіянина, який незаконно проник поза контрольно-пропускними пунктами задля екстремального туризму.

Related

Гаряча новина 8895161137033624831

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item