17 фактів про мастурбацію: жінки з вищою освітою задовольняють себе частіше

17 фактів про мастурбацію: жінки з вищою освітою задовольняють себе частіше
Фахівці, вчені і медики давно дійшли висновку, що в мастурбації немає нічого поганого. Вона приносить більше користі, ніж шкоди.
Представляємо вам 17 цікавих фактів про мастурбацію.
1. Мастурбація корисна. Вважається, що люди, які мастурбують, менш схильні до стресів. Також у чоловіків знижується ризик розвитку раку простати, а у жінок - інфекцій.
2. Жінки часто мастурбують. Американські статисти стверджують, що чотири з десяти жінок воліють мастурбацію сексу з партнером.
3. Мастурбація загострює почуття нюху. Протягом короткого часу після завершення процесу мастурбації людський організм може розпізнавати запахи на 30% сильніше.
4. Мастурбація лікує. Сексологи впевнені, що в деяких випадках мастурбація може допомогти впоратися з фригідністю. Відомо, що регулярне тренування свого сексуального апарату рано чи пізно призведе до того, що жінка зрозуміє, які дотики і рухи допомагають їй досягти оргазму.
5. Мастурбація проти болю. Мастурбація - один з найбільш ефективних способів полегшити менструальні спазми.
6. Мастурбація - це не секс з собою. Жінок, які мастурбують, пестячи клітор, а також малі статеві губи - 80%. Лише 20% мастурбуючих жінок займаються імітацією рухів статевого члена, використовуючи вібратори та інші спеціальні пристосування.
7. Мастурбують майже всі. Мастурбацією займаються близько 95% чоловіків і 80% жінок.
8. Мастурбують розумні. Чим вище освітній рівень жінки, тим вище ймовірність того, що вона буде мастурбувати. 41 % жінок, які закінчили середню школу, ніколи не мастурбували, і лише 7% жінок з університетськими дипломами ніколи не займалися мастурбацією.
9. Пари мастурбують часто. Доведено, що люди, які живуть у шлюбі, мастурбують частіше одиноких.
10. Мастурбація не скрізь вважається нормою. В Індонезії мастурбація або секс на вулиці караються відрубуванням голови.
11. Акули пера за мастурбацію. У 1874 році Марк Твен читав лекцію про мастурбацію. Він вважав відмову від неї дурістю. У своїй промові письменник цитував Гомера, королеву Єлизавету I і навіть Робінзона Крузо.
12. Мастурбація проти істерики. C XVIII і майже до кінця XIX століття за допомогою мастурбації лікувалася істерія, яка обгрунтовано вважалася в той час хворобою.
13. Мастурбацією займаються давно. Єгипетські фараони здійснювали ритуальну мастурбацію, їх храми були заповнені статуетками жінок і чоловіків, що самозадовільнялися.
14. Мастурбація - свято. 7 травня люди відзначають День мастурбації.
15. Мастурбація вважалася вадою. Майже до XIX століття самовдоволення вважали поганою звичкою. Батьки відучували дітей від мастурбації. Для цього навіть винайшли противомастурбаційні бандажі, а також люди придумали байки про бородавки, волосся на долонях, відсихання статевих органів.
16. Тварини теж мастурбують: собаки, коти, білки, моржі, олені і мавпи. Причому самки останніх навіть майструють з гілок предмети, схожі на фалоімітатори.
17. Фахівці довели: якщо дівчина каже, що вона ніколи не мастурбувала, швидше за все, вона бреше.

Related

Цікаво 7666450990553185929

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item