У зоні АТО застрелився 19-річний боєць

Боєць служив у військовій частині №3029, яка дислокується в Запоріжжі

Його співслужбовці запевняють, що загиблий перебував у групі "Синіх китів".

У зоні проведення АТО на Донбасі пізно ввечері 30 липня застрелився 19-річний військовослужбовець Нацгвардії. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на військовий комісаріат Запорізької області.

Боєць служив у військовій частині №3029, яка дислокується в Запоріжжі, а наразі перебуває в зоні АТО. У частині повідомили, що вже розпочато розслідування інциденту. Також представник військової частини, посилаючись на слова співслужбовців, розповів, що трагедія сталася після вечірнього вишикування.

Боєць одягнув нову форму, після чого застрелився з автомата. За словами співслужбовців, військовослужбовець мав спокійний характер, жодних конфліктів з родичами або колегами у нього не було.

Водночас нацгвардійці запевняють, що загиблий перебував у групі "Синіх китів" - спільноті потенційних самогубців, поширеній в соціальних мережах. На їхню думку, саме це могло стати причиною самогубства.

Як повідомляв Кореспондент.net, в Україні на початок червня 2017 року зареєстроване близько 500 випадків самогубств учасників АТО на Донбасі. Такі дані озвучив міністр МВС Арсен Аваков.

Раніше повідомлялося, що в 2016 році небойові втрати ЗСУ перевищили бойові.

Related

Події в Україні 5193708614311435572

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item