У Пентагоні оцінили військові навчання "Сі Бриз 2017"


Представники Шостого флоту ВМС США, які беруть участь у багатонаціональних навчаннях у Чорному морі Sea Breeze, відзначають підвищення рівня складності маневрів у цьому році. Про цеп овідомляє прес-служба Пентагону.
"Ключова річ, що стосується цих навчань – це те, що в порівнянні з попередніми вони стали набагато складнішими, з дуже потужними морським, повітряним та наземним компонентами", - сказав заступник командора 65-ї оперативно-тактичної групи Шостого флоту ВМС США Меттью Лиман.
Зараз відпрацьовується чотириденний практичний етап навчань у морі, в якому беруть участь більше 30 військових кораблів США, України, Грузії і Туреччини.
У планах – відпрацювання пошуково-рятувальних операцій, знешкодження вибухонебезпечних об'єктів на морі, вправи по протиповітряній обороні, виконання завдань під водою, а також з застосуванням літаків морської авіації.
Авіаційні і десантні компоненти також будуть перевірені на даному етапі.
"Американські морські піхотинці будуть працювати зі своїми українськими та турецькими колегами, відпрацьовуючи місії висадки як на морі, так і на суші", - повідомили в Міністерстві оборони США.
Нагадаємо, США вперше за шість років направили на навчання Sea Breeze-2017, які проходять в Одесі, два бойових кораблі з потужним ракетним озброєнням.
Також повідомлялося, що США і Україна домовляються про передачу українському флоту американських військових патрульних катерів Islands після навчань Sea Breeze-2017.

Related

Події в Україні 2067836664052749298

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item