У Києві податківця затримали на хабарі у 260 тисяч


Співробітники податкової служби організували схему вимагання грошей з підприємців.

 
У Києві під час отримання хабара в сумі 260 тис. грн затриманий співробітник відділу фіскальної служби в Київській області. Про це в четвер, 20 липня, повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України.





 
Зокрема, оперативники столичного управління захисту економіки Нацполіції і слідчі прокуратури АР Крим з'ясували, що податківці організували систему вимагання грошей з підприємців. Вони наполягали на тому, що бізнес-партнери підприємців мають ознаки фіктивності і погрожували позовом до суду про визнання підписаних договорів недійсними в разі невиплати винагороди.
 
Під час проведення оперативних заходів правоохоронці з'ясували, що посадові особи вимагають від представника товариства 260 тис. грн неправомірної вигоди за відгук позовної заяви до суду.
 
У результаті 19 липня в Печерському районі правоохоронці затримали головного державного податкового ревізора-інспектора Головного управління Державної фіскальної служби України в Київській області. 26-річний ревізор-інспектор отримав 260 тис. грн неправомірної вигоди, які мав передати керівнику відділу ГУ ДФС у Київській області.
 
На цей час ревізор-інспектор затриманий, йому повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Related

Гаряча новина 6625039462015466771

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item