2-річній дитині вистрелили в груди на пляжі


В Одесі на території зеленої зони біля пляжу "Ланжерон" невідомі підстрелили 2-річну дівчинку.
Дитина у обласній дитячій лікарні. Її життю нічого не загрожує.
Про це кореспондентові повідомила Любов Гордієвська із відділу комунікації обласної поліції.
"До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшло повідомлення лікаря про те, що до обласної клінічної лікарні доставлено дворічну дитину з тілесними ушкодженнями. З цього приводу надійшла заява 20-річної матері потерпілої дівчинки, щодо отримання її донькою тілесних ушкоджень. Жінка пояснила, що під час відпочинку на території зеленої зони біля пляжу "Ланжерон" невстановлені особи під час розваг здійснювали постріли по мішені та випадково нанесли тілесних ушкоджень у вигляді пошкодження грудної стінки. Дитині була надана необхідна медична допомога, зараз здоров'ю дівчинки нічого не загрожує", - розповіла Гордієвська.
За фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії. Правоохоронці розшукують стрільців.
У Дніпрі на житловому масиві Придніпровськ 6-річний хлопчик отримав поранення у груди. Тоді батьки повідомили, що почули хлопок, коли проходили повз арку біля будинку. Після чого дитина раптом вхопилася за груди. Лікарі виймали кулю близько 10 год. Життю малюка нічого не загрожує. За кілька днів півсотні поліцейських відпрацьовували територію і опитували свідків події. Свідки плуталися у свідченнях. За підсумками проведених оперативно-слідчих дій поліцейським вдалося з'ясувати, що дитину поранили під час дитячих ігор зі зброєю.

Related

Гаряча новина 2955601549622663053

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item