ГПУ: На заводі Мотор Січ розікрали 350 млн грн


Силовики вилучили під час обшуків 500 тисяч доларів та антикваріат.

 
Генеральна прокуратура розслідує розтрату і привласнення понад 350 млн гривень на заводі Мотор Січ, повідомляє прес-служба наглядового відомства.
 
"Встановлено, що протягом 2013 - 2016 років посадові особи ПАТ Мотор Січ придбали "сміттєві" цінні папери, шляхом перерахування грошових коштів у сумі понад 350 млн гривень на розрахункові рахунки ряду підприємств з ознаками фіктивності, які в подальшому переводилися в готівку через банківські установи", - йдеться в повідомленні.
 
За інформацією ГПУ, завершено проведення обшуків на основних об'єктах і за місцем проживання ключових фігурантів, задіяних у протиправній схемі, внаслідок чого було вилучено 500 тисяч доларів і значний обсяг антикварних цінностей, щодо яких вирішується питання про арешт.
 
Нагадаємо, Мотор Січ - один із найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Завод поставляє продукцію до більш ніж 100 країн світу.
 
Як повідомлялось, раніше в Мотор Січ заперечили поставки двигунів до Росії. На підприємстві відзначили, що не поставляють двигуни АІ-222 для російської військової авіатехніки більше трьох років, а інформація про це у ЗМІ не відповідає дійсності.

Related

Політика 6495989129454933168

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item