Смерть знайшов удома: за дивних обставин загинув 48-річний АТОвець

24 липня в місті Погребище Вінницької області внаслідок вибуху у приватному будинку загинув 48-річний чоловік, який служив раніше в зоні ...


24 липня в місті Погребище Вінницької області внаслідок вибуху у приватному будинку загинув 48-річний чоловік, який служив раніше в зоні АТО.

Повідомила прес-служба Нацполіціі України.
"Попередньо встановлено, що до трагедії призвело необережне поводження господаря будинку з вибухонебезпечним предметом", - йдеться у повідомленні.
Уточнюється, що у результаті події загинув чоловік, який рік прослужив в зоні АТО, а після демобілізації жив з матір'ю і цивільною дружиною.
Про вибух в поліцію повідомила його співмешканка. За її словами, в момент інциденту в кімнаті вона перебувала на кухні.
У той же час жінка не знає, чи були в будівлі вибухонебезпечні предмети. Знайдені металеві осколки направлені на експертизу.
У свою чергу керівник вибухотехнічного відділу поліції Валентин Мельник повідомив, що попередньо вибухнула граната РГД-5.
Поліція встановлює обставини трагедії і походження вибухонебезпечного предмета. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою позначкою "нещасний випадок".
Українці у соціальних мережах закликають оголосити 21 липня народним днем жалоби за загиблими в зоні АТО військовими.

Related

Суспільство 2211608244859866390

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item