Розенблат знайшов 7 млн грн для застави


Народний депутат Борислав Розенблатвніс заставу 7 млн ​​грн, згідно із судовим рішенням про запобіжний захід, але відмовився здати закордонні паспорти.
Про це він повідомив у Facebook.
"Сьогодні о 09:00 команда моїх адвокатів звернулася до Солом'янського райсуду столиці з проханням роз'яснити: як на мене могли покласти обов'язок здати закордонний паспорт іншої людини. Повторюю – не мій паспорт, а паспорт іншої людини. Прокуратура, захопившись піаром, навіть не читає "макулатуру", яку дає на підпис судді. А суд чомусь вірить їй на слово. Але тоді чиї матеріали розглядали, якщо фактично там вказана інша особа? Особисто я виконав усі вимоги ухвали, окрім цієї", - написав він.
Водночас "Українській правді" нардеп заявив, що 7 млн грн внесла його родина.
"Це зробила моя родина", - сказав Розенблат.
18 липня суддя Солом'янського райсуду Києва Світлана Кушнір обрала для депутата Борислава Розенблата запобіжний захід - заставу 7 млн ​​грн.
11 липня з Розенблата зняли депутатську недоторканність. Перед цим виключили з фракції "Блоку Петра Порошенка". Його підозрюють у хабарництві на $280 тис. Із ним у справі фігурує Максим Поляков із "Народного фронту". Його також позбавили недоторканності. Звинувачують у тому, що одержав $7,5 тис. хабара.

Related

Політика 1858799182465520995

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item