Мати полоненого Агеєва спершу виправдовувала агресію в Україні



Блогер Роман Мірою розповів про те, як мати взятого в полон на Донбасі військовослужбовця РФ Віктора Агєєва мпершу виправдовувала агресію своєї країни проти України.
Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.
За словами блогера, він вів переписку з Агеєвої на сторінках однієї з соціальних мереж.






"Коли вона дізналася, що убитий його товариш по службі, а не він, вона моментально заспокоїлася і стала в стійку: "самі винні мій син допомагав російським людям". Вона це говорила глузливо в обговоренні на своїй сторінці під його фотографією. Мовляв Росія вас хохлів задавить куди ви подінетеся", - розкриває подробиці Мірою.
Каже, що не встиг зробити скріншот цього листування через те, що росіянка закрила свій профіль.
"Вона свідома мати окупанта підтримує свого фюрера і тільки шкодують, що саме її син попався. Вона рашістка", - запевняє блогер.
Мірою також повідомив, що родичі і знайомі Агєєва обзивали і принижували блогера замість того, щоб докладніше дізнатися про долю полоненого.
У Луганській області потрапив у полон російський військовослужбовець Віктор Агєєв, призваний в Алтайському краї і який служив за контрактом.
Про це ВВС повідомили співрозмовники в Міноборони України і в командуванні 93-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. Мати Віктора Агєєва, його друзі та колишні товариші по службі підтвердили, що після строкової служби той залишився служити в армії за контрактом, який підписав у березні 2017 року.

Related

Суспільство 8548069777303319054

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item