Чому ЛНР не підтримала Малоросію


"Малоросія" — безперспективне утворення в геополітичному плані.
Таку думку в інтерв'ю журналу висловив філософ Олексій Панич.
"Захарченко вистрілив цією заявою, а Плотницький сказав, що їх це не стосується, з ними не радилися. Так вийшло, бо самопроголошеними республіками опікуються різні структури в Москві. ЛНР – Головне розвідувальне управління Міноборони РФ. А ДНР – Федеральна служба безпеки. Думаю, що одна з веж Кремля проявила ініціативу в їхній підкилимній грі зі своїх внутрішніх міркувань. А Путін любить мати на столі багато варіантів і маневрувати ними, як тасуючи колоду карт", - пояснює експерт
На його думку, ватажок ДНР заявив про "Малоросію" для перевірки реакції.
"Я б до цього ставився серйозніше, якби в Донецьку раптом з'явився Віктор Янукович і оголосив себе президентом "Малоросії" та правонаступником України. Це все одно був би цирк. Ніхто у світі не визнав би. Це безперспективно в геополітичному плані. Але то була б заявка на якусь гру. А заява від Захарченка – це кулю кинути й подивитися, як народ реагує", - говорить Панич.
18 липня глава ДНР Олександр Захарченко заявив про заснування нової держави Малоросія. Пропонує ввести в країні надзвичайний стан на три роки і на цей час заборонити діяльність будь-яких партій.

Related

Події в Україні 4367202399357092352

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item