Спецслужби РФ планують теракти на Донбасі в районах КПВВ – розвідка

Ілюстративне фото
Російські спецслужби планують низку терористичних актів у районах розташування контрольних пунктів в'їзду/виїзду з окупованих територій Донецької та Луганської областей, повідомило Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook у неділю, 9 липня.
Крім того, у повідомленні йдеться, що вибухи в п'ятницю, 7 липня, в Луганську здійснювалися під керівництвом співробітників ФСБ РФ.
"За наявними даними, подвійний терористичний акт, вчинений 7 липня ц. р. в Луганську, здійснили військовослужбовці інженерно-саперної роти 2 АК Центру територіальних військ Південного У ЗС РФ під керівництвом співробітників ФСБ РФ", - повідомили у розвідці.
У ГУР заявили, що мета терактів - звинуватити керівництво України і силові структури у невиконанні Мінських домовленостей та ескалація напруження на сході країни напередодні обговорення російської агресії проти України лідерами країн-учасниць "нормандського формату" в Гамбурзі на саміті G20.
Крім того, в ГУР повідомили, що продовжуються випадки дезертирства і злочинні дії щодо місцевого населення з боку НЗФ.
"Так, 7 липня ц. р. військовослужбовець зі складу 11 окремого мотострілецького полку Мінченко Микола Миколайович (позивний "Біс", громадянин РФ) самовільно залишив місце несення служби зі зброєю. Коли він намагався сховатися, взяв у заручники громадянську особу (жінку) і намагався в подальшому потрапити на територію РФ", - поінформували розвідники.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item