Трамп дорікнув ЗМІ в зриві ліквідації ватажка ІДІЛ

Президент США Дональд Трамп

Американський лідер звинуватив The New York Times у зриві спроби ліквідувати Абу-Бакра аль-Багдаді.

Президент США Дональд Трамп звинуватив газету The New York Times у зриві спроби ЗС США ліквідувати лідера терористичного угрупування "Ісламська держава" Абу-Бакра аль-Багдаді.
"Дрібношерста The New York Times зірвала спробу США вбити одного-єдиного, найбільш розшукуваного терориста, аль-Багдаді. Вона вивищує власний схиблений поступ на хисткій кладці понад національну безпеку", - написав Трамп у Twitter.

При цьому він не пояснив, чого саме стосувалося це висловлювання.
The Hill повідомляє, що такий запис Трамп міг зробити після перегляду передачі на телеканалі Fox News. У ній обговорювалося, що у 2015 році США були близькі до ліквідації аль-Багдаді, але оприлюднення інформації в газеті завадило операції.
Підполковник Тоні Шаффер сказав, що The New York Times опублікувала інформацію, непризначену для друку. В телеефірі в цей момент з'явився напис: "NYT зірвала спробу США ліквідувати аль-Багдаді".
Нагадаємо, всередині червня в міноборони РФ повідомили, що в Сирії в результаті російського авіаудару були знищені ватажок ІД і 300 бойовиків. Терористи ІДІЛ підтвердили інформацію про загибель свого лідера - Абу Бакра аль-Багдаді. Однак розвідка Іраку заявила, що лідер ІДІЛ живий.

Related

Події у світі 8254241811990560424

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item