Депутат райради погорів на хабарі


У Полтавській області депутат районної ради намагався за допомогою хабара відкупитися від кримінальної відповідальності.
Про це повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції.
"На початку липня цього року працівниками Великобагачанського відділу полтавської поліції затримали і вилучили вантажний автомобіль з деревом сосни, незаконно вирубаних в місцевому лісництві. Також встановлено, що до крадіжки деревини причетний 44-річний житель району, який знаходиться на посаді лісничого цього господарства і є депутатом районної ради "- йдеться в повідомленні.
Однак полтавчанин вирішив, що це питання можна вирішити за допомогою грошей. З цією метою він вийшов на зв'язок з начальником зазначеного відділу поліції і запропонував йому 3000 доларів США в обмін на закриття кримінального провадження, повернення машини з сировиною і подальшу лояльність з боку місцевої поліції.
Депутата-лісника затримали працівники внутрішньої безпеки Національної поліції, оперативних підрозділів поліції в Полтавській області та слідчі військової прокуратури, відразу після передачі ним частини хабара.

Related

Гаряча новина 4648505576550828806

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item