В Україні створять загони територіальної оборони

В Україні будуть створені загони територіальної оборони.
Загони створять у зв'язку з масштабними військовими навчаннями Росії і Білорусі "Захід-2017", заявив командувач Сухопутними військами Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Попко.
"Досвід багатьох війн показує, що чимало військових конфліктів починалися з офіційних військових навчань. Ми пам'ятаємо навчання ЗС РФ "Кавказ-2008", коли вони провели навчання, на весь світ повідомили про їх завершення, а техніку, озброєння та матеріальні засоби залишили в районах навчань, потім назад приховано перекинули особовий склад і анексували певні території Грузії. На упередження подібного ми готуємо загони територіальної оборони у кожному з районів України. Вони виконують завдання за своїм призначенням з охорони та оборони найбільш важливих об'єктів", - розповів він.
Попко повідомив, що уже побував у декількох регіонах України і побачив відношення до територіальної оборони місцевих органів влади, військових комісарів та командирів підрозділів.
Генеральний штаб Збройних сил України 19 червня опублікував відео військових навчань однієї з бригад Високомобільних десантних військ.

Related

Події в Україні 8471038832001788913

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item