У ДНР заявили про швидке входження до складу Росії

Сепаратисти з ДНР упевнені, що інтеграція з Росією відбудеться у 2018 році

Сепаратисти вважають, що на РФ ніхто не посміє "рипнутися".

 
Самопроголошені ДНР і ЛНР будуть включені до складу Росії найближчим часом. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на "депутата парламенту" ДНР, командира підрозділу Легіон Сергія Завдовєєва.
 
На його думку, тільки Росія не дає Києву реалізувати на Донбасі "хорватський сценарій".
 
"Я думаю, що ніхто не рипнеться на Росію. ЛНР і ДНР - це і є Росія. Зараз ми на законних підставах інтегруємося в Росію. І після виборів в наступному році у нас буде інтеграція в Російську Федерацію. За три роки зроблено багато роботи, як на політичному рівні, так і на військовому та економічному. Тому ми стовідсотково будемо в складі Російської Федерації і стовідсотково нас підтримають", - сказав Завдовєєв.
 
"Депутат" зазначив, що якщо українські військові підуть у наступ, то "Росія, як завжди, допоможе гуманітаркою і медикаментами, як і допомагала досі, але сама вплутуватися в конфлікт не буде".
 
"Якщо Україна перейде цей рубікон, тим самим повністю ліквідує всі угоди. Існує негласна домовленість між США, Європою і Росією, - хто перший піде в наступ, той і агресор, той і винен у цій війні. Відповідно, якщо ЗСУ зважаться на наступ , то, тим самим, вони розгорнуть проти себе ту ж Америку, Європу і дадуть нам можливість діяти відкрито", - зауважив "депутат", додавши, що "в армії ЛДНР вистачить своїх сил, щоб відбити атаку ЗСУ".
 
За словами Завдовєєва, сепаратисти будуть тільки раді наступу ЗСУ, оскільки це дозволить закінчити війну.
 
Як повідомлялось, 2 березня голова ДНР Олександр Захарченко висловив думку, що "України не буде через 60 днів". Цей термін минув 2 травня 2017 року.

Related

Події в Україні 7302033708563239426

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item