Жебрівський розкритикував слова Туки


Голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський засудив заклик заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки виселити з Донбасу людей через екологічний стан.
"Журналісти питають, як би я прокоментував заяви Георгія Туки щодо екологічного лиха на Донбасі та необхідності відселення людей. Відповів так: іноді краще мовчати, аніж говорити", - написав Жебрівський у Facebook.
Вважає, що такі заяви шкодять економіці регіону.
"Інвестори й замовники і без того - м'яко скажу - обережні, і такі заяви не сприяють їхній впевненості", - зазначив голова ВЦА.
У Бахмуті перевіряли радіаційний фон. Він у нормі.
"Чи є на Донеччині й Луганщині екологічні проблеми? Безумовно, є. І на контрольованій території ми їх вирішуємо спільно з органами центральної та місцевої влади. Чи затоплюють терористи українські шахти на окупованій ними території? Так. Чи небезпечно це для регіону? Так, ризики є. І якщо Георгій Тука у такий спосіб хотів привернути увагу міжнародної спільноти до цього питання, хай би конкретизував, що саме мав на увазі", - сказав Жебрівський.
На Донбасі відбувається підвищення рівня радіації у природних водах через затоплення шахт і підняття зараженої води. Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука

Related

Події в Україні 5521754863648345654

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item