Під Дніпром на навчаннях поранені вісім військових

Фото: Википедия

Інцидент стався під час проведення змагань на виявлення найкращого танкового екіпажу.

 
Під час проведення навчальних стрільб на полігоні в Черкаському (Дніпропетровська обл.) сьогодні, 20 липня, близько 8-ї ранку отримали поранення різного ступеня тяжкості відразу вісім військовослужбовців. Про це повідомляє оперативне командування "Схід" Збройних Сил України на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
 
"Двадцятого липня під час проведення змагань на найкращий танковий екіпаж на 239-му загальновійськовому полігоні отримали травми вісім військовослужбовців. Четверо госпіталізовані в Дніпропетровський військовий госпіталь, троє - в обласну клінічну лікарню ім. Мечникова, один військовослужбовець перебуває в 68-му військовому госпіталі (смт Черкаське)", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначено, що в результаті намотування шнура детонатора від переносної установки розмінування на каток танка стався вибух інженерного боєприпасу.
 
Для з'ясування причин і обставин травмування розпочате службове розслідування. Військова прокуратура Південного регіону України відкрила кримінальне провадження.
 
Нагадаємо, раніше на цьому тижні поблизу смт Гвардійське (Новомосковський р-н, Дніпропетровська обл.) на території військового полігону Міноборони в результаті проведення навчальних стрільб почалася пожежа.

Related

Події в Україні 6526846809021486930

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item