Держдеп про Донбас: США не збираються працювати виключно з Росією

Рекс Тіллерсон поки збирає інформацію про конфлікт в Україні
США мають намір працювати над врегулюванням конфлікту на сході України в багатосторонньому форматі, в тому числі розглядається питання залучення в реалізацію Мінських угод, повідомили в Державному департаменті США.
"Безумовно, немає наміру чи бажання працювати ексклюзивно з Росією. Врегулювання [конфлікту] в Україні - це багатостороннє питання", - сказав високопоставлений представник Держдепартаменту США, передає Інтерфакс-Україна.
За словами американського дипломата, на даний момент держсекретар США Рекс Тіллерсон поки формує свій власний погляд на питання врегулювання в Україні, а також "збирає інформацію про те, як найкращим чином США можуть бути залучені в реалізацію Мінських угод".
"Ми продовжимо працювати з усіма залученими сторонами", - заявив дипломат, наголосивши, що США підтримують Мінські угоди і роботу в нормандському форматі.  
Нагадаємо, що 9 липня держсекретар США Рекс Тіллерсон з офіційним візитом відвідає Україну.
В ході робочої зустрічі з президентом України Петром Порошенком він планує підтвердити прихильність Вашингтона територіальній цілісності України і обговорити хід реформ в країні. 

Related

Політика 7215615523392130773

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item