Світові ціни на нафту різко розвернуло

Нафта перейшла до зниження
Ціни на нафту перейшли до зниження в ході торгів у понеділок, 10 липня, опустившись до мінімальних позначок за два тижні, передає Інтерфакс-Україна.
Так, ціна вересневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 14:27 за Києвом опустилася на 45 центів (0,96%) - до $46,26/барель.
Нафта WTI з поставкою в серпні на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася на $0,43 (0,97%) - до $43,8/барель.
Як заявив в понеділок міністр нафти Кувейту Ессам аль-Марзук, міністри нафти Нігерії і Лівії запрошені на засідання міністерського комітету ОПЕК+, на якому буде обговорюватися виконання угоди про обмеження видобутку нафти. При цьому їх приїзд знаходиться під питанням.
На засіданні також може бути піднято питання обмеження видобутку в цих двох країнах, які були звільнені від участі в угоді про скорочення видобутку і за останній час наростили виробництво нафти до багаторічних максимумів. Багато інвесторів побоюються, що така ситуація нівелює зусилля інших країн по ребалансуванню ринку.
Нагадаємо, що вранці 10 липня ціни на нафту зростали.

Related

Економіка 6387264521556476118

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item