Кремль заявив про серйозний збій у мінських угодах

Кремль домовився про подальші контакти з "нормандською четвіркою"

Влада Росії вкотре назвала війну на Донбасі внутрішньоукраїнським конфліктом.


Президент РФ Володимир Путін докладно виклав російський підхід з усіх ключових питань під час сьогоднішніх телефонних переговорів з лідерами України, Франції та Німеччини. Про це повідомляє прес-служба Кремля.
Так, російська сторона підтвердила, що були заслухані звіти голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і його заступника про стан справ щодо забезпечення режиму припинення вогню на лінії зіткнення.
 
У Кремлі знову назвали війну на Донбасі внутрішньоукраїнським конфліктом.
 
Також російська сторона заявила про серйозні збої в реалізації мінської угоди від 12 лютого 2015 року.
 
"Володимир Путін докладно, у деталях, виклав російські підходи з усіх ключових положень згаданих домовленостей. Домовлено про подальші контакти, зокрема, на найвищому рівні", - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомлялось, сьогодні президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом РФ Володимиром Путіним.
 
Український лідер назвав останні дні липня одними з найкривавіших у 2017 році і закликав Росію негайно припинити агресивні дії і поставки зброї на Донбас. Також Порошенко наголосив на важливості запровадження в цей регіон миротворчої місії ООН.
 
Своєю чергою Меркель і Макрон наголосили на неприпустимості будь-яких заяв, котрі підривають територіальну цілісність України, зокрема зі створення так званої Малоросії.

Related

Події у світі 3093875948093042645

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item