З'явилися нові деталі жорстокого вбивства випускниці на Тернопільщині


У версії поліції щодо жорстокого вбивства на Тернопільщині 17-річної випускниці Ірини Мукоїди знайдено суттєві недоліки.
 Експерти готові свідчити у суді на стороні захисту обвинуваченого у вбивстві, щоб довести, що у справі замовчують важливі факти. Про це пише у своєму Facebook журналістка Наталія Костильова.
Журналістка повідомила, що надіслала фото і витяг з протоколу огляду тіла дівчинки до 2-х лікарів і фельдшера, який пропрацював на "швидкій" у столиці 20 років.
"Фото додаю і одразу перепрошую за це, але громадськість має це побачити і зробити сама висновки, тим паче, що поліція сама зробила це розслідування і матеріали розслідування публічними. Усі ці спеціалісти погодилися виступити на стороні захисту Василя Гнатюка (обвинуваченого в злочині 16-річного хлопця) в суді, отож зможете побачити їх особисто", - написала вона і оприлюднила знімки з місця злочину, які надіслала експертам.
Також журналістка процитувала опитаних експертів:
1. Паталогоанатом, досвід роботи 18 років: "Наташа, я уважно ознайомився з матеріалами, які ти надіслала, і всю ніч читав все, що пише преса і прес-служба поліції Тернополя. Можу тобі сказати з упевненістю, що дехто дуже хоче змінити час виявлення тіла дівчинки! Справа в тому, що час смерті відіграє дуже важливу роль, і тут є важливою година туди або назад! Трупне задубіння відбувається в проміжку від 2-х до 5-ти годин, за високої температури повітря цей проміжок жорсткіший. Якщо дівчинку викинули, як кажуть факти і свідки, о 07:00 - смерть настала в проміжку 02:00 - 05:00. Якщо, як стверджує поліція, тіло вже було на дорозі о 05:45 ранку, то час смерті - у проміжку від 01:30 до 03:00. Подивись уважно, кому потрібне алібі, і у кого воно є на ці проміжки, і ти все зрозумієш. З приводу фотографій тіла, можу стверджувати і без розтину, сексуальне насильство до дівчинки застосовували. Про що свідчить поза, нетримання калу, трусики на нозі, які не зняли, а вже насадили на ногу після смерті".
2. Фельдшер "швидкої", 20 років досвіду роботи: "Сто відсотків було сексуальне насильство і нехай поліція не свистить інше. Можу стверджувати і під присягою. Вимагайте ексгумації, вона покаже все. Так, і за описом у протоколі є чітке свідчення сексуального насильства: на верхній частині ноги в неї є кал, це означає, що було і анальне насильство. За позою тіла можу сказати, що викинули труп з автомобіля".
У вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди із села Вишнівець Тернопільської області односельці запідозрили місцевих мажорів. З вимогою провести відкрите розслідування вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди жителі села Вишнівець Тернопільської області перекрили міжнародну трасу М-19 "Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече - державний кордон із Румунією". Після того, як поліція назвала вбивцю 17-річної випускниці, мати Ірини піддала сумніву це рішення.

Related

Суспільство 1077066083760211281

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item