Голова Міграційної служби не показав листа ГПУ, за яким Саакашвілі позбавили громадянства

За словами глави Міграційної служби, повинен бути дозвіл Генпрокуратури на те, щоб показати листа
Голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк офіційно відмовився надати народному депутату, члену партії Рух нових сил Юрію Дерев'янку копію листа Генеральної прокуратури України, на підставі якого Міхеїла Саакашвілі позбавили українського громадянства, передає Інтерфакс.
Прес-служба Руху нових сил Міхеїла Саакашвілі повідомила , що Максим Соколюк близько 5 годин переховувався у кабінеті. А коли, зрештою, вийшов до активістів Руху нових сил, заявив, що Міхеїла Саакашвілі поінформували про те, що у нього є недійсні документи.
Він також підтвердив, що Міграційна служба вже передала інформацію про позбавлення українського громадянства Саакашвілі в прикордонну службу. На запитання нардепа Дерев'янка, які саме дані в документах Михеїла Саакашвілі не відповідають дійсності, голова Міграційної служби заявив, що не пам'ятає точно цю інформацію і пообіцяв надати офіційну відповідь.
За інформацією Руху нових сил, активісти партії висунули вимогу до Соколюка показати листа Генеральної прокуратури, на підставі якого Міхеїла Саакашвілі позбавили українського громадянства, однак голова Міграційної служби поінформував, що їх юрист не дозволяє цього робити, оскільки на це потрібен дозвіл Генпрокуратури.
Водночас Максим Соколюк повідомив, що станом на вечір середи, 26 липня, Міграційна служба не проводила жодних перевірок стосовно соратника Саакашвілі - колишнього заступника генерального прокурора України, прокурора Одеської області Давіда Сакварелідзе.
Раніше, Саакашвілі розповів про погрози з боку Порошенка та про те, що має намір звертатися до адмінсуду через позбавлення громадянства.
Нагадаємо, 26 липня стало відомо, що колишнього губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі позбавили громадянства України.

Related

Політика 596105455490450774

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item