"Хочу, щоб Крим повернувся в склад України" - Янукович


Екс-президент України Віктор Янукович на останній прес-конференції в Росії заявив, що хоче, аби Крим знову став українським.
"Хочу, щоб Крим повернувся в склад України. Але його долю мають вирішити жителі півострову. Влада Києва виявилась дуже боягузливою, бо допустила той референдум. Мала б застосувати Збройні сили. Але злякались, що отримають по зубам. Росіяни готові були до війни, але влада Києва не полізла", - сказав Віктор Янукович в ефірі ТАСС.
"Мені не соромно перед українцями. І мені не соромно перед росіянами теж. Звик вести публічний спосіб життя, а зараз ховаюсь. Нікого не боявся і не боюсь. Готовий відповідати на будь-які питання", - додав екс-президент.
Янукович заїхав у будівлю СБУ в Ялті. Ввечері туди вилетів борт із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та главою СБУ Валентином Наливайченком. Однак силовики не встигли. Кортеж із трьох авто вивіз Януковича в Севастополь. О 23:30 у Козачій бухті Януковича зустріли морпіхи Чорноморського флоту, посадили на десантний катер і вже за добу він дістався берегів Новоросійська.

Related

Політика 6419528345177823628

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item